mask

Stacja paliw, Radziszewo


W ramach budowy stacji paliwowej w m. Radziszewo realizowaliśmy kompleksową budowę ekranu akustycznego - „Zielona ściana”. Zadanie obejmowało:

  • pogrążenie 25 szt. rur fi 508 mm długości 5 m
  • montaż konstrukcji stalowej
  • montaż podwalin betonowych
  • montaż wypełnień – zielona ściana o powierzchni 320 m2

Zleceniodawca: Pol-Germann Tokheim Sp. z o.o.
Rok realizacji: 2012

montowanie paneli akustycznych
zakładanie paneli akustycznych
ustawianie słupów
budowa akustycznych paneli
prace nad panelami akustycznymi
odwierty podczas budowy
montowanie przęseł
koniec prac nad budową paneli akustycznych
wykończenie paneli akustycznych
panele akustyczne przy stacji

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.